FR  -  EN
Welkom op de Curriculum Vitae website van
Dmitri GOOSENS
Dmitri Goosens in the picutre

Ik ben Dmitri Goosens en tevens de persoon die hier links op de foto staat. Welkom en reeds bedankt voor het lezen van mijn Curriculum Vitae.

Ik ben 38 en heb zojuist mijn studies beëindigd. Ik heb eerst vertaling van Duits en Spaans naar het Frans gestudeerd op de Institut supérieur des traducteurs et interprètes in Brussel (Isti). Daarna heb ik in hetzelfde universitaire instituut verder gestudeerd en heb nu ook een master in de Talenindustries op zak (DESS-TIL).

U zult al klikkend zelf vaststellen dat ik naast een licentie en een master degree ook een interessant en verrijkend parcours heb afgelegd. Ik heb bijvoorbeeld meer dan tien jaar ervaring in de horeca met al de persoonlijke en professionele betrekkingen dat het teweeg brengt. Onlangs heb ik twee maanden stage gelopen bij Veritest LioNBRIDGE in Beijing, China.

U zult op deze website ook al mijn gegevens, mijn passies, mijn interesses en de dingen waar ik me mee bezig houd aantreffen. Aarzel niet om mij te contacteren in het geval U vragen of opmerkingen hebt.